Het wegtreiteren van mensen door de vereniging D'n Busser

Ook al is de Jue-de-Boules baan gewoon openbare ruimte, de vereniging speelt er de baas en laat geen mogelijkheid voorbijgaan om dat te bevestigen in woord en daad.

Dat wegtreiteren werkt zo...

Op ONS speelveldje staan een picknicktafel en zitbanken (straatmeubilair) waar veel voorbijgangers gebruik van konden maken. Totdat de gemeente haar medewerking gaf aan de vereniging om eigenhandig de zaak te verbouwen. Al het straatmeubilair weghalen durfde de vereniging niet aan, dus dan maar de treitermethode. Op de foto's kunt u zien dat de banken van de picknicktafel te hoog en scheef staan.De grond is onregelmatig gemaakt. Hierdoor kun je niet op de banken zitten omdat een gemiddeld persoon niet meer met zijn voeten op de grond komt en dus door zijn/haar bloedsomloop pijnlijk gedwongen zal worden te vertrekken. sinds september 2019 deze verbouwing heeft plaatsgevonden zit er ook niemand meer...

De andere bank is nu zodanig neergezet dat ze parallel staat aan het Laar en mensen dus naar de voorbijrijdende auto's zitten te kijken in plaats van te genieten van de prachtige bomenrij aan het Laar.
Deze zitbank stond er namelijk voor dat doel! Er staan eiken aan het Laar die zo oud zijn dat Vincent van Gogh er zeker een keer langs moet zijn gelopen toen hij de St-Clemens kerk tekende.


De picknicktafel met de hoogtemarkering waaraan je kunt zien dat de bank verkeerd staat. Gaat u er maar een aanzitten.....

Toeval treiterij ? Het valt nauwelijks op en de gemeente interesseert het niet.

Tot september 2019 was dit het beeld als u op het bankje zat. Een prachtig Laar.
 

En zo zit u nu....... naar voorbijrijdende auto's te staren....

Op 26 februari 2021 blijkt het betonen onderstel dat hierboven op de foto's is weergegeven te zijn stukgeslagen !
Het is vast toeval of het komt door het enorme temperatuurverschil na de vorstperiode..... misschien is het betonrot of een COVID-19 variant voor beton.
Beide betonen poten van de picknickbank zijn stukgeslagen.

Wie heeft daar nu wat aan ?

Nou dit past wel heel mooi in het treitermodel.

De gemeente heeft recentelijk de pompkast laten verplaatsten, en als de picknickbank nu ook nog word weggehaald kan de vereniging zijn annexatie weer voortzetten.

Dan staat de rij bomen zo binnen de hekken van de vereniging. En  veranderd het gras in beton.

Weg met die hekken en bouwwerken !
Plaats 'Het Laar' moet in de oorspronkelijk staat teruggebracht worden.

 

Deze gelovigen knielen en bidden straks voor het Vincent's zeik & schijthuisje want dat staat nu ongeveer op de plaats van het altaar in de tent.

De gemeente heeft blijkbaar geen enkel bestuurlijk besef dat deze groep mensen zich wel aan de regels houdt terwijl vereniging D'n Busser de zaak belazerd en iedere regel en voorschrift aan de laars lapt.

D'n Busser heeft nog nooit een vergunning of ontheffing aangevraagd ! Toch werd de omgeving talloze malen getrakteerd op zuipende Jue-de-Boules lieden,BBQ-feesten en partijen.