Artikel Eindhovens Dagblad

Doc datum  11-12-2009 Het is schokkend te lezen dat  'de gemeente heeft al groen licht gegeven'....
terwijl dat helemaal nooit is gebeurd !
We worden belazerd. Een groepje lieden is gewoon zelf aan de slag gegaan en heeft zonder verzoek/plan/en bijbehorend besluit van de gemeente de aanleg van een jeu-de-boulesbaan te vergunnen.

  

 

Doc Type Pers publicatie
Herkomst EindhovensDagblad 11-12-2009
Opm  
Ref Redactie
   

 

Boulesbaan Gerwen op voorhand groot succes

GERWEN - Hij ligt er nog niet, maar de jeu de boulesbaan in Gerwen is op voorhand een groot succes. Er blijkt zoveel belangstelling dat het aantal banen is verhoogd van 2 naar 3 of 4. Dat laat initiatiefnemer Jan Reijnen weten.

11-12-09, 16:00

Berti en Jan Reijnen op de plaats waar de jeu de boulesbaan in Gerwen zou moeten komen. foto Irene Wouters

De banen worden aangelegd door leerlingen van Helicon. Dat zou eigenlijk vorige maand al gebeuren, maar dat paste niet in het schema van de Helmondse groenschool. De banen, op de hoek Van Kemenadelaan-Laar-Busser, worden nu in februari gemaakt.

Het materiaal is geschonken door plaatselijke bedrijven. De gemeente draagt 500 euro bij. Ook Dorpsraad Gerwen helpt mee. De gemeente heeft al groen licht gegeven voor de uitbreiding van het aantal banen.

Jeu de boulesvereniging D'n Busser telt inmiddels zo'n 50 leden. Voorzitter Jan Reijnen wilde enkel informeel een balletje kunnen gooien op het veldje voor zijn huis. " Maar het gaat veel verder dan we gedacht hadden." Op termijn gaat de vereniging mogelijk competitie spelen.