Fietsmaatjes moet u hebben !

Onze zelfgekroonde dorpsburgemeester Cees van Keulen heeft als gastredacteur van weekblad Rond de Linde een stukje geproduceerd hoe het dorpsnepotisme werkt. Door zijn pelotonknecht die op het gemeentehuis ook heel erg hard werkt, en er voor zorgde dat die mannen in Gerwen op 'aandringen van de wethouder' aan een schuilunit annex toiletaccommodatie heeft geholpen. (Vincent's zeik en schijthuis, een zeecontainer als clubkantine). Dat ding werd daar gebouwd omdat de knecht zonder enige bestuurlijk besef en moraal zijn trucje mocht doen...van de wethouder ?

Uit verkregen informatie met een WOB verzoek  blijkt hoe dat knechtje van Cees, een echte ambtenaar, die weet hoe de regels in elkaar zitten en werken, aan de kant manoeuvreert en de aandrang van de wethouder en Cees weet te bevredigen.

In deze email-wisseling leest u groen onderstreept waar uw belastinggeld in kennis van zaken wordt omgezet. De rode onderlijning geeft aan hoe het knechtje als glijmiddel, projectleider wordt om het zaakje te regelen zodat al die moeilijke poeha van die ambtenaar niet nodig zijn en uw belastinggeld de beerput ingaat.

Als u, inwoner van Nuenen dit leest en uw verzoek, aanvraag of bezwaar o.i.d. is afgewezen terwijl u toch zo goed in de materie dacht te zitten.... dan bekruipt u misschien het gevoel, had ik ook maar zo'n knechtje in mijn peloton?  Had ik niet eerst een een plasje met Cees bij D'n Busser moeten doen ?

Aarzel niet en kom in actie ! U zoekt even op LinkedIn naar die naam aangevuld met woorden als projectleider, Nuenen, ambtenaar.

Misschien denkt u, verloren (negatieve) energie, moeite, ellende ruzie, etc... Als u het accepteert zal het nooit veranderen!

U leest het goed ......
Cees steekt een kaarsje op voor de burgemeester met als motto een vergissing is menselijk. Klaar is Cees.

Verzet u ! Er wordt hier de hoofdprijs betaalt aan gemeentelijke belastingen! u heeft recht op een heldere begrijpelijke en consistente uitleg waarom wel of waarom niet.  Maar ook waarom hij wel en jij niet.

De knecht van Cees is een hardwerkend ambtenaar die die over daadkracht beschikt in de vorm slijmerige relaties.
Cees weet als wielerkoersspecialist welke knechten de besten zijn, om na wat uurtjes ballen gooien hem als eerste op het schijthuis te positioneren.

Wat dacht u, een project waarvoor een bestemmingsplan overboord wordt gezet en uiteindelijk leidt tot een soort van Zuid-Afrikaans thuisland met een hek eromheen waar wij als gewone burger niet meer mogen komen zonder de genade van  Cees en zijn mannen.

Nepotisme is het bestuurlijk gif,verkrijgbaar in Nuenen in gebruik voor groei en bloei van sommige.

 
: Bron Rond de Linde

 

Cees van Keulen, uw gastredacteur geeft een inkijkje in de manier waarop uw dorp wordt bestuurd.